Sneakerpaleis

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!
  • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
  • Final sale!
  • |
  • |
  • Registreren

Verzenden & retourneren

Verzenden
PostNL BannerBij Sneakerpaleis hebben we uitgebreide bezorgopties, die we u aanbieden via PostNL. U kunt zelf uw bezorgdag en bezorgtijd kiezen. Als u voor 13:00 uur besteld, krijgt u de keuze om het product de volgende bezorgdag geleverd te krijgen. Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen. Voor de extra bezorgopties hoeft u niet extra te betalen. De extra bezorgopties zijn:
- Avondlevering op dinsdag t/m vrijdag.
- Ophalen bij een PostNL ophaalpunt (bij u in de buurt).
- Alleen aan huisadres bezorgen (geef dit aan in het commentaar vakje tijdens het bestellen, op de laatste pagina tijdens het bestellen).

Indien het niet mogelijk is om op de door u gekozen dag en tijd te bezorgen, lichten wij u per mail hierover op. In de meeste gevallen wordt het pakket de bezorgdag erna bezorgd. U hebt dan geen recht op een vergoeding.

Bestellingen boven de 188 euro inclusief BTW worden aangetekend verstuurt.

U kunt het aankoop annuleren indien wij het product nog niet hebben opgestuurd, waarna wij het betaalde bedrag terugboeken op het betaalrekeningnummer.

Wij nemen ook altijd (per mail) contact met u op indien het product wel is besteld, maar niet meer geleverd kan worden. Wij maken, na het contact, het bedrag direct weer over aan u. U heeft dan geen recht op een vergoeding.

Wij zijn aansprakelijk voor het verzenden, totdat het product door u in ontvangst is genomen.

U bent zelf aansprakelijk voor typefouten en andere fouten die u maakt tijdens uw bestelling.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor een late levering door PostNL.

Indien u een bestelling doet, moeten deze 3 punten overeenkomen: het land waar uw betalingsmethode geregistreerd staat, het land van uw factuuradres en het land van uw verzendadres.

Retourneren

Vanaf 1 december 2019 accepteren wij geen retouren meer, vanwege een final sale. Na de finale sale wordt het bedrijf overgenomen of gesloten.

Tot 1 december 2019 gelden de volgende regels:
Orders die bij ons niet als retour worden opgegeven hebben 14 dagen de tijd om geretourneerd te worden. U heeft het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst als retour op te geven en binnen 28 dagen na ontvangst te retourneren naar ons adres. Ons adres kunt u raadplegen onderaan dit pagina. U dient zich te houden aan de volgende regels:
- Alle geretourneerde producten mogen niet gedragen of gebruikt worden (met uitzondering van passen).
- Het kosten voor het retourneren moet de koper zelf bekostigen.
- U heeft een vrije keuze in het kiezen van uw verzendmaatschappij.
- Het product moet niet beschadigd ontvangen worden door ons. Bij beschadigde aflevering door Sneakerpaleis zelf, kunt u contact opnemen met ons. Het e-mailadres hiervoor is [email protected]
- Wettelijk is bepaald, dat het aansprakelijkheid bij het verzenden is bij de verzender. U bent dus zelf aansprakelijk voor het verzenden/retourneren van het product, tot het pakket bij ons in ontvangst is genomen.
- U dient het product binnen 14 dagen, na ontvangst, als retour aan te geven. U kunt het per mail aangeven (naar [email protected]) of door in te loggen op de website en het product retour aangeven via onze retour dienst. Het retour hoort u op de post te doen binnen 28 dagen na ontvangst door u.

Vermeld uw ordernummer (door dit te noteren op een blaadje) of stuur het factuur of een kopie hiervan mee naar ons met uw retoursproduct. Uw ordernummer begint met ORD en wordt gevolgd door 5 cijfers.

U kunt ook het formulier voor ontbinding en herroeping gebruiken voor een retour (deze is niet verplicht).

Indien het product door ons juist is ontvangen, maken wij zo snel mogelijk het aan ons betaalde bedrag over aan u. Indien u binnen 4 werkdagen geen terugbetaling hebt ontvangen van ons, adviseren wij u om contact op te nemen met onze klantenservice. Het betaalrekeningnummer is het rekeningnummer waarop wij u terugbetalen.

Indien u hebt betaald met een creditcard, kan het tot maximum tot 4 weken duren voordat u uw geld hebt ontvangen. In de meeste gevallen is een terugbetaling van een creditcardbetaling binnen een week teruggestort aan u. Wij voeren een terugbetaling uit na de mail met goedkeuring van uw retour. Indien u hebt betaald met een creditcard en deze mail binnen 4 werkdagen na het retour sturen niet hebt ontvangen, raden wij u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. 


Het adres voor het retourneren is:
Sneakerpaleis
Bergenvaardershof 20
1671 JD Medemblik  
[email protected] 

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »