Vandaag voor 13:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

1. Met het inschrijven voor het nieuwsbrief geeft u ervoor toestemming dat het bedrijf Sneakerpaleis u e-mail(s) kan sturen.

2. U hebt het recht om zich ieder moment uit te kunnen schrijven van het nieuwsbrief. Indien het uitschrijven mislukt, kunt u ons hierover contacteren. Hiervoor kunt u een e-mail sturen naar info@sneakerpaleis.nl of klantenservice@sneakerpaleis.nl. Ook voor het inzien van uw gegevens kunt u met ons contact opnemen.

3. Met het inschrijven voor het nieuwsbrief geeft u toestemming voor het opslaan van uw gegevens door ons. Wij slaan uw voornaam (indien bekend), achternaam (indien bekend) en uw e-mailadres op.

4. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele (typ)fouten die u en/of een ander maakt tijdens het inschrijven voor het nieuwsbrief.

5. Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor een onvrijwillige nieuwsbrief inschrijving van u, door een ander persoon of andere personen. Wij voegen zonder toestemming van de e-mailadres eigenaren zelf geen e-mailadressen toe aan het nieuwsbrief.

6. U heeft geen recht op een vergoeding, indien wij een foutief prijs van een product/aanbieding mailen.

7. Door u in te schrijven voor het nieuwsbrief gaat u akkoord met onze voorwaarden voor het nieuwsbrief. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »