Sneakerpaleis

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!
  • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
  • Final sale!
  • |
  • |
  • Registreren

Algemene voorwaarden

Artikel 1
De handelsnamen Sneakerpaleis.nl en Sneakerpaleis zijn eigendom van Sneakerpaleis. Alleen wij hebben het recht om onder de namen Sneakerpaleis en Sneakerpaleis.nl te handelen.

Artikel 2
Al onze foto's worden gemaakt door ons eigen team. Wij claimen het copyright op de door ons gemaakte foto's. Het copyright is ook geldig voor foto's die wij plaatsen op social media en andere vormen van de door ons gemaakte reclames.

Wij proberen de producten zo goed mogelijk af te beelden op de door ons gemaakte foto’s.

Artikel 3
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Wij verkopen uitsluitend originele producten, in originele verpakking(en), met het originele inhoud.

Artikel 4
Per 17 november 2019 verlenen wij geen garantie meer aan producten die verkocht zijn op of na 17 november 2019, omdat wij vanaf 17 november 2019 een final sale houden. Dat houdt in dat het bedrijf op korte termijn sluit of wordt overgenomen.

Voor producten die zijn gekocht op 16 november of daarvan gelden de volgende voorwaarden:
Al onze producten worden geleverd met 30 dagen garantie.

Garantieaanvragen na 30 dagen worden niet behandeld door ons. Nadat wij akkoord zijn gegaan met de garantie verlening, dient u na een garantiemelding binnen 7 dagen het product op te sturen naar ons. Ons team doet daarna nogmaals een check voor de garantie. Als de beschadiging binnen het garantie valt, betalen wij uw geld terug. Neem alvorens het opsturen contact op met ons.

Garantie is niet geldig indien:
- Het product reeds door een derde partij is gerepareerd, zonder toestemming van ons.
- Veranderingen aan het product zijn aangebracht door de klant zelf of een derde partij.
- Het product is gebruikt voor een doel waarvoor het niet bestemd is.
- Het product niet compleet wordt teruggestuurd naar ons.

Indien het product of de producten beschadigd worden geleverd, kunt u gebruik maken van het retourrecht. Neem alvorens het opsturen contact met ons op.

Voor de veters van schoenen verlenen wij geen garantie.

Artikel 5
Alle merken die wij verkopen, behoren niet tot ons eigendom. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor alles waarvoor het merk zelf verantwoordelijk is.

Artikel 6
Wij hebben het recht om het inhoud van de site te wijzigen en/of aan te vullen. Dit geldt ook voor de door ons gebruikte reclamekanalen (bijv. social media). Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden op wijzigingen en/of aanvullingen hiervan. U heeft nooit het recht om een vergoeding te krijgen door een gewijzigde en/of aangevulde inhoud op de site of de door ons gebruikte reclamekanalen.

Wij zullen bij wijzigingen en/of aanvullingen onze klanten nooit erover inlichten.

Artikel 7
Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor typefouten en nieuwsinformatiefouten die wij maken op de webshop, social media en/of ieder andere vorm van reclame. Na het ontdekken van een fout zullen wij, binnen kantooruren, de fout zo snel mogelijk wijzigen.

Artikel 8
Retourneren is per 1 december 2019 niet meer mogelijk vanwege een final sale, waarbij het bedrijf wordt overgenomen of gesloten.

Tot en met 30 november 2019 gelden de volgende voorwaarden:
Indien u een retour niet aangeeft binnen 14 dagen na ontvangst, heeft u tot 14 dagen na ontvangst de tijd om een product te retourneren. U kunt een product binnen 14 dagen na ontvangst als retour aangeven, waarna u 28 dagen na ontvangst de tijd heeft om het product te retourneren naar het adres dat onderin deze pagina vermeldt staat. U dient zich wel te houden aan de volgende regels:
- Alle geretourneerde producten mogen niet gedragen of gebruikt worden (met uitzondering van passen).
- De kosten voor het retourneren moet de koper zelf bekostigen.
- U bent vrij om zelf uw post- en/of pakketbezorger uit te kiezen.
- Het product moet niet beschadigd ontvangen worden door ons. Bij beschadigde aflevering door Sneakerpaleis zelf, hoort u direct contact op te nemen met ons.
- Wettelijk is bepaald, dat het aansprakelijkheid bij het verzenden is bij de verzender. U bent dus zelf aansprakelijk voor het verzenden/retourneren van het product, tot het pakket bij ons in ontvangst is genomen.
- Een retour kunt u aangeven via de mail (via [email protected]). Ook kunt u inloggen op onze website, waarna u in uw account een retour kunt aangeven via de retoursvermeldfunctie.

Als het product door ons juist is ontvangen, maken wij zo snel mogelijk het aan ons betaalde bedrag weer over aan u. Het verwerken van een terugbetaling duurt meestal 1 werkdag. Bij PayPal betalingen staat het bedrag direct op uw rekeningnummer. Het betaalrekeningnummer is het rekeningnummer waarop wij u terugbetalen.

We hebben geen retourbeleid voor klanten buiten de Europese Unie.

Artikel 9
U kunt uw aankoop annuleren als wij het product nog niet hebben opgestuurd, waarna wij het betaalde bedrag terugboeken op het betaalrekeningnummer.

Indien het product niet meer op voorraad is, wordt u hierover per mail bericht. Wij boeken dan direct het bedrag terug naar u. U heeft dan geen recht op een vergoeding.

Wij zijn aansprakelijk voor het verzenden, totdat het product door u in ontvangst is genomen.

U bent zelf aansprakelijk voor typefouten en andere fouten die u maakt tijdens uw bestelling.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor een late levering door PostNL.

Artikel 10
Er kunnen andere voorwaarden gelden voor een specifieke product. Deze worden dan op de productenpagina weergegeven.

Artikel 11
De algemene voorwaarden maken deel uit van iedere overeenkomst tussen de afnemer en Sneakerpaleis.nl.


Sneakerpaleis
Bergenvaardershof 20
1671 JD Medemblik
Nederland

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »