Sneakerpaleis

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!
  • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
  • Final sale!
  • |
  • |
  • Registreren

Disclaimer

Sneakerpaleis (KvK-nummer: 61087211) verleent u hierbij toegang tot Sneakerpaleis.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen en bezichtigen.

Sneakerpaleis behoudt zich daarbij het recht om op ieder moment de inhoud aan te passen en/of onderdelen te verwijderen zonder u daarvoor mede te delen.

Beperkte aansprakelijkheid
Sneakerpaleis behoudt de website en haar reclame-onderdelen zo veel mogelijk actueel en vult het zoveel mogelijk aan. Ondanks de aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op Sneakerpaleis.nl aangeboden inhoud wordt aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De inhoud kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Sneakerpaleis.

Voor al het informatie op Sneakerpaleis.nl geldt een voorbehoud van programmeerfouten en typefouten. U heeft geen recht op een vergoeding voor deze fouten. Bezoekers van Sneakerpaleis.nl kunnen zelf inhoud plaatsen op de website door middel van recensies en/of reacties. Sneakerpaleis oefent hierop geen voorafgaande controle uit, maar zal waar nodig ingrijpen.

U kunt een klacht indienen over de inhoud van Sneakerpaleis d.m.v. het contactformulier op de klantenservicepagina, door middel van zelf een mail te schrijven en/of te bellen naar de klantenservice.

Sneakerpaleis is niet aansprakelijk en niet verantwoordelijk voor al het inhoud van links en andere verwijzingen naar websites en/of diensten van derden die Sneakerpaleis vermeldt op Sneakerpaleis.nl en/of de reclame-onderdelen.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de inhoud van Sneakerpaleis.nl en haar reclame-onderdelen liggen bij Sneakerpaleis.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Sneakerpaleis, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 


Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2020 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »