Vandaag voor 14:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Sneakerpaleis is opgericht in het jaar 2014. Sneakerpaleis is een online sneakershop en heeft geen fysieke winkel(s).

Wij zijn gespecialiseerd in sneakerfashion producten en we verkopen uitsluitend originele producten. Merken die wij verkopen zijn Nike, Adidas, LacosteJordan, Converse, New Balance, Timberland en Australian. Tevens is Sneakerpaleis officiële dealer van Lacoste en Australian.

Nike Air Max
Sneakerpaleis is gespecialiseerd in het verkoop van Nike Air Max sneakers. Van de Air Max-series zijn wij met name gefocust op de Nike Air Max 1Nike Air Max 90 en Nike Air Max Classic BW modellen. Sinds begin 2016 behoort Nike Air Max Command ook tot onze vaste aanbod.

Exclusieve sneakers
Op Sneakerpaleis.nl zullen we regelmatig exclusieve sneakers aanbieden. Like ons op Facebook of volg ons op Instagram, zodat u de aanbiedingen niet mist! We zijn ook actief op Google+ , Twitter, Tumblr en Pinterest.

Veilig winkelen
Wij bieden onze webshop aan via Lightspeed, waardoor we over een uitstekende beveiliging beschikken. Tijdens het invoeren van gevoelige informatie komt u terecht op onze extra beveiligde website sneakerpaleis-41711.webshopapp.com. Het uiterlijk blijft hetzelfde als op Sneakerpaleis.nl.

Sinds 2016 wordt onze website geheel aangeboden met SSL verbinding. Een SSL verbinding geeft extra beveiliging.

Het bedrijf Mollie biedt webshops de mogelijkheid aan om haar klanten betalingen te laten verrichten op webshops/websites. Onze sneakershop maakt gebruik van de iDeal, creditcard (Mastercard, Visa en American Express), Bitcoin, SOFORT Banking, Bancontact/Mister Cash, KBC/CBC en Belfidus Direct Net betalingsmogelijkheden die Mollie aanbiedt. Mollie beschikt over perfecte beveiligingen binnen de betaalruimte.

Voor de PayPal betalingen maken wij gebruik van de module/betalingsmogelijkheid die ons is aangeboden door PayPal zelf in samenwerking met Lightspeed. Ook deze module is goed beveiligd.

Sinds 2017 is het ook mogelijk om te betalen door middel van een Cash Center. Hierbij voert u geldbiljetten en -munten in bij fysieke machines, die wijdverspreid over Europa staan.

PostNL
Al onze pakketten versturen wij via PostNL. U kunt hierdoor bij ons kiezen uit uitgebreide bezorgopties.

Voor uw vragen kunt u terecht bij de klantenservice via klantenservice@sneakerpaleis.nl

Sneakerpaleis
Bergenvaardershof 20
1671 JD Medemblik
Nederland, Noord-Holland
info@sneakerpaleis.nl

KVK-nummer: 61087211
BTW nummer: NL188255382B03

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »