Vandaag voor 14:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Sneakerbeurs Sneakerness Amsterdam 2015

Sneakerbeurs Sneakerness Amsterdam 2015

Sneakerbeurzen evenementen organisator Sneakerness heeft dit jaar vroegtijdig bekendgemaakt wanneer de sneakerconventie zal plaatsvinden in Nederland.

Sneakerness is een Duitse onderneming die internationaal sneakerevenementen organiseert. Van alle sneakerbeurzen is Sneakerness de meest bekende evenement. Wij raden u aan om een bezoekje te brengen aan de beurs. Zie hieronder meer informatie:

Datum en tijd:
Zaterdag 23 mei 2015 - 12:00 tot 19:00
Zondag 24 mei 2015 – 12:00 tot 19:00

Locatie:
NDSM
Tt. Neveritaweg 61
1033 WB Amsterdam

Mensen die schoenen willen verkopen kunnen een tafel reserveren, dat kan hier.

De kaartjes voor bezoekers zijn al in de voorverkoop en kunnen hier besteld worden. Uiteraard zullen er kaartjes beschikbaar zijn aan de deur. Houdt wel rekening ermee dat er (vooral op de eerste dag) een hele rij mensen in de rij staan bij het begin van de evenement. Mensen die vooraf een entreekaartje hebben gekocht krijgen geen voorrang aan de deur.

Er is nog niets bekend gemaakt over een afterparty van Sneakerness 2015 Amsterdam.

Korte uitleg over wat er valt te doen bij sneakerbeurs Sneakerness:
Veel, heel veel exclusieve sneakers. Goedkoop is het er niet echt. Maar sneakers van verschillende merken zijn er verkrijgbaar: van Nike tot Adidas, van Kangaroos tot Puma en van Fila tot New Balance. Nationale en internationale sneaker verkopers zullen aanwezig. Voor de sneakerverzamelaar is het de ultieme plek om te shoppen!

Uiteraard zullen er wat tentjes staan om een hapje te eten of even wat te drinken. De DJ is niet weg te denken uit de sneakerbeurzenbeeld. Automerk MINI zal misschien net als de voorgaande jaren de sponsor worden en wat auto’s showen.

Als we Sneakerness moeten beschrijven in 3 woorden, dan zouden we dit doen met de woorden: leuk, gezellig en apart.

Tickets
Tickets kunnen aan de deur gekocht worden, maar ook online via de site van Sneakersness (site van Sneakersness is momenteel offline). Houdt er wel rekening mee dat er een lange rij kan onststaan al voor de openening op zaterdag ochtend.

Sneakerness 2014 Amsterdam was een groot succes.

Geupdated op dinsdag 19 mei 2015 en woensdag 20 mei 2015.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »