Vandaag voor 13:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Skate, Sneakers & Streetwear Event in Brugge (België)

De grootste streetwear event van België is na 2 succesvolle evenementen, in Oostende, weer terug, maar dan nu in Brugge met een betere locatie!

Het event wordt normaliter georganiseerd door “S.L. Vision”, maar dit keer wordt het in samenwerking met de evenementen organisatie “De Hossel” georganiseerd.

Wat voor producten?
Verkopers vanuit heel Europa komen producten verkopen op het evenement. Producten die te koop worden aangeboden behoren tot de categorieën: alles wat met skaten en skateboards te maken heeft, Supreme kleding, Adidas Yeezy’s, andere exclusieve sneakers zoals de Nike Air Max 1 Master en de Nike Air Max 1 Elephant, goedkope sneakers en ander hype stuff. Ook een aantal onbekende skate en streetwear merken komen er verkopen. Ook tweedehands vintage kleding zal er aanwezig zijn. Verder komen “GeeM” en “Need More” sneakerkunst producten verkopen en andere sneaker gerelateerde items.

Sneakerpaleis op dit event
Wij van Sneakerpaleis komen er onze sale houden. We hebben te gekke aanbiedingen voor onze sneakers. Ook zullen wij vintage kleding verkopen. Verder hebben we een aantal exclusieve sneakers te koop.

Eten en drinken
Er zullen een aantal keuzes aan eten en drinken aangeboden worden, waaronder halal eten en vegetarisch eten.

Entree
In de voorverkoop kosten de tickets 5 euro en aan de deur 7 euro. Voorverkoop tickets kunnen al om 11.00 uur naar binnen en de ticketkopers aan de deur kunnen vanaf 12.00 uur naar binnen. De voorverkoop tickets kunt u online bestellen (ticket verkoop is uiteraard gestaakt).

Adres
Het Entrepot
Binnenweg 4
8000 Brugge
België

Datum en tijd
Zondag 8 april van 12.00 uur tot 19.00 uur (pre-sale tickethouders kunnen al vanaf 11.00 uur naar binnen).

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »