Vandaag voor 13:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Nike Mag 2016 verkrijgbaar via een winveiling

Nike Mag 2016 verkrijgbaar via een winveiling

De welbekende Nike schoenen van de film “Back to the future” zijn winbaar door middel van een veiling. De Nike Mag 2016 strikt de veters vanzelf.

*Foto is van Nike Air Mag modellen uit 2011.

Nike heeft 89 paar Nike Mag beschikbaar gesteld voor een online winveiling. Door een ticket van 10 dollar te kopen, kunt u een paar winnen. Meespelen met meerdere tickets is mogelijk.

Het slechte nieuws is dat de schoenen, na het winnen, alleen verstuurd worden naar een adres in de Verenigde Staten van Amerika of Canada.

U kunt tot en met 11 oktober via nike.com/mag een ticket kopen voor de winveiling.

4 andere paren zullen door middel van een live veiling verkocht worden in New York, Londen en Hong Kong. In totaal zijn er 100 paar gemaakt van de schoenen. De resterende 7 paar schoenen worden door Nike weggegeven aan geselecteerde personen binnen het Nike netwerk.

De volgende maten zijn beschikbaar voor de internetveiling: 40 – 42,5 – 45 – 47,5.

De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan de Michael J. Fox Foundation (MJFF), zodat het geld gebruikt kan worden tegen de ziekte van Parkinson.

Anders dan de release uit 2011 is, dat deze schoenen de veters vanzelf strikt. Dat gaat door middel van het indrukken van een knopje. Ook het los veteren gaat door middel van het indrukken van een knop.

Verder bevatten de schoenen ledlampen. De ledlampen kunnen door het indrukken van een knop aangezet worden.

De batterij van de schoenen is oplaadbaar.Onze schatting is dat deze exclusieve sneakers rond de 12 duizend euro waard zijn.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »