https://www.sneakerpaleis.nl/nl/blogs/blog/hoe-vallen-de-maten-van-nike-air-max-schoenen/

 • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!
 • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
 • Hele maand november Black Friday sale!
 • |
 • |
 • Registreren

Hoe vallen de maten van Nike Air Max schoenen?

U heeft een paar Nike Air Max sneaker op het oog, maar u weet uw maat niet en u wilt in 1 keer de juiste maat bestellen. Wij helpen een handje verder!

Het hangt ervan af waarmee u het vergelijkt, maar de maten van Nike Air Max schoenen vallen kleiner uit dan de meeste andere schoenen en sportschoenen. Dit houdt in dat u een maat of een halve maat groter moet bestellen dan gebruikelijk het geval is.

Reacties

 1. Admin Blog Admin Blog

  Hallo Erik. We raden u aan om in de winkel te passen en daar om advies te vragen. Met de informatie die u ons geeft kunnen we geen passend antwoord geven.

 2. Erik Erik

  Hallo, ik heb momenteel nike air Max 200 maat 42,5 mijn grote teen raakt net de voorkant van de schoen. ik denk eraan om nu nike air Max 97 te kopen, neem ik dezelfde maat of misschien beter een 43? En ik heb steunzolen met maat 42 passen deze dan nog goed?

 3. Admin Sneakers Blog Admin Sneakers Blog

  Hallo Jeske. Helaas kunnen wij geen antwoord geven op uw vraag, omdat dit erg verschilt per klant. U zou echt moeten passen en misschien een inlegzool nemen met advies van een podoloog.

 4. Jeske Jeske

  Ik wil graag nike airmax 95, mijn schoenmaat is 41 (andere voet 41,5). Moet ik maat 42 kopen of 41?

 5. maarten maarten

  hoi mijn schoenmaat is 42 zal ik schoeenmaat 42,5 hallen of bij 42 laten? ''Nike Air Force 1 07 LV8 Utility Team''

  maarten

 6. Imie Imie

  Goede dag,
  Ik heb een vraagje.
  Mijn zoon van 7 jaar trek maat 31.5 aan (Nike). Ik wil heel graag een Air Max 720 online voor hem bestellen. Maar ik kan de zelfde maat niet vinden(31.5) ik zie dat je alleen vanaf maatje 32 kan bestellen. Denkt u dat Maatje 32 goed gaat zitten?

 7. Admin Blog Admin Blog

  Hallo Silvia. We raden u aan om een maat 37,5 te nemen, echter kan de benodigde maat per persoon verschillen.

 8. Silvia Di Bono Silvia Di Bono

  Hallo ik heb 38 in Nike Huarache en zou graag Nike Air Max 200 willen kopen. Neem ik gewoon dezelfde maat? De Huarache zitten goed. Thanks!

 9. Admin Sneakerblog Admin Sneakerblog

  Hallo Glen. Op de doos van een heren maat 43 staat 27,5 cm en op de doos van maat 44 staat 28 cm. In werkelijkheid kan het verschillen met wat op de doos staat. Verder raden wij u aan om tussen de 2,5 millimeter en 5 millimeter ruimte over te hebben. Dus of u maat 43 of 44 hangt van uw voeten en de schoen af, wij denken eerder maat 44, maar dit kan verschillen.

 10. Admin Sneakersblog Admin Sneakersblog

  Hallo. Schoenen lopen vrijwel nooit bij de tenen uit. We raden u aan om in het vervolg een maat 43 te nemen en hierbij op te letten op de breedte. Per model kunnen de breedtes verschillen.

 11. sj sj

  Hallo ,normal gesproken heb ik 42 maat , Nu heb ik maat 42,5 Nike WMNS Air Max 1 Premium 'Black Leopard' welke in de breedte goed past maar de teen zit helemaal voran, met de teen druk ik tegen de sneaker. En ik heb ook maat 43 waar de teen goed zit maar ze zijn iets te wijd in de breedte. Lopen de 42,5 in de lengte een betje uit ? Welke maat moet ik nou kiezen ?

 12. Admin Sneaker Blog Admin Sneaker Blog

  Hallo Joyce. De breedte loopt u uit. Het kan zo zijn dat een bepaalde model niet de juiste vormen heeft voor uw voeten, waardoor u geen enkel maat past. We adviseren u om schoenen te nemen met 2 tot 3 millimeter ruimte in de voorkant bij uw tenen. Mochten de schoenen in de breedte knellen tijdens het passen, zal u blijvend last ervan hebben. We adviseren om alvorens een schoen aan te schaffen eerst bij de verkoper om informatie te vragen over het uitlopen van de schoenen in de breedte. Mocht het niet of weinig uitlopen in de breedte en veelte strak zitten, adviseren wij u om het product niet aan te schaffen. Verder zijn er vrijwel geen schoenen die in de lengte uitlopen.

 13. Joyce Van Haute Joyce Van Haute

  Hallo, ik heb normaal maat 41 van schoen. Nu heb ik al twee keer Nike air Max Force gehad, maar na een tijd zijn ze te groot voor mij (dan hangen ze los aan m'n voet). Is het dan aangeraden om een maatje kleiner te nemen?

 14. Admin Sneakersblog Admin Sneakersblog

  Hallo Roberto. We kunnen u helaas geen advies geven, omdat maat 43,5 in Nike niet bestaat.

 15. roberto roberto

  ik heb de airforce 1 schoenen in de maat 43.5 maar ik wil graag de airmax 90 essentail halen dus mijn vraag is welke maat zal ik nemen?

 16. Admin Sneakersblog Admin Sneakersblog

  Hallo Sharon. Dat is afhankelijk van uw voetvormen. In de meeste gevallen is een 40,5 dan nodig.

 17. Sharon Sharon

  Goede middag, ik heb Converse all star maat 40 (25,5cm) , ik wil graag Nike Air Max 90 Bestellen, heb ik dan de 40 of de 40'5 nodig?

 18. Ibrahim Cicek Ibrahim Cicek

  Hallo Abdel. Helaas beschikken wij niet over de informatie van de maten van Nike Air Max Plus. We adviseren u om het na te vragen bij een Air Max Plus verkoper.

 19. Admin Sneaker Blog Admin Sneaker Blog

  Hallo Jordan. Dat hangt van uw voetvormen af. Bij de meeste mensen is de maat 43 van de Nike Air Max 97 ook goed, maar het komt wel eens voor dat maat 44 nodig is.

 20. Jordan van der Griend Jordan van der Griend

  Hallo, valt de air max 97 maat 43 hetzelfde als air max 95 in maat 43. ik heb namelijk laatst een paar air max 95 gepast in 43 en die zaten goed. nu heb ik recent online een paar air max 97 gezien en die wil ik heel graag kopen maar weet niet of die hetzelfde vallen als air max 95.

 21. Admin Admin

  Hallo Wan. Afhankelijk van uw voetvormen kan dit variëren. U zou maat 41 of 42 moeten hebben. We raden u aan dat u eerst maat 42 besteld, omdat het vaker voorkomt dat maat 42 dan nodig is.

 22. Wan Wan

  Hallo, ik heb de Nike Air Span II in europese maat 42 (amerikaanse maat 8.5)
  In welke maat kan ik de Air Max 95 het beste halen?

  Mvg,
  Wan

 23. Admin Sneakerblog Admin Sneakerblog

  Hallo Berat. Helaas beschikken wij niet over de informatie over de Nike Air Max 270.

 24. Admin Blog Admin Blog

  Hallo. De Air Max 97 valt bij de meeste mensen kleiner uit. Afhankelijk van uw voeten kan het zo zijn dat u toch dezelfde maat moet hebben.

 25. Wouter Wouter

  Goedemiddag, ik heb een vraag hoe valt Nike Air max 98? Valt die het zelfde als 97?mvg wouter

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »