Vandaag voor 13:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Geruchten over een nieuwe Nike Air Max 1 x Parra

De geruchten gaan rond dat Nike een nieuwe Nike Air Max 1 uitbrengt in samenwerking met grafische ontwerper, illustrator en kunstenaar Piet Parra.

Mogelijk krijgt de nieuwe samenwerking als artikelcode AT3057-100. Verder is mogelijk gelekt dat de sneakers de kleurennaam white/multi colour krijgen (wit/multi kleuren).

Piet Parra is de artiestennaam van Pieter Janssen (1976). De eerder uitgebrachte Nike Air Max 1 samenwerkingen met Piet Parra behoren tot een van de meest exclusieve Nike Air Max 1 sneakers. De oudere releases worden verkocht voor dure prijzen, zoals de Nike Air Max 1 Parra Burgundy Cherrywoord die voor bedragen boven de 2000 euro worden verkocht.

Update op 3 februari 2018
Ook zijn er geruchten dat er een collab van Nike Air Zoom Spiridon komt met Parra. De schoenen zullen de artikelcode AV4744-100 als artikelcode hebben en als kleurnaam zal het de naam white/multi color krijgen (wit/multi kleuren).

Beide schoenen komen naar verwachting rond het midden van 2018 uit.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »