https://www.sneakerpaleis.nl/nl/blogs/blog/dit-jaar-geen-nieuwe-nike-air-max-bw/

  • Op werkdagen voor 13:00 uur besteld = de volgende werkdag geleverd!
  • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
  • De beste merken en modellen!
  • |
  • |
  • Registreren

Reacties

  1. Gunter Gunter

    Ik word echt knettergek hé! Ik koop dit model al sinds begin jaren 90'. Elk jaar een nieuw paar classics, soms wel 2 paar! En nu ben ik door mijn schoenen heen en was ik verplicht iets anders te kopen, ben gegaan voor de Nike AIr Max BW / 97 maar voel me er toch niet echt mezelf in ... ik wil terug de classics!!!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »