Vandaag voor 13:00 uur bestellen = keuze om het de volgende bezorgdag geleverd te krijgen! Dinsdagen t/m zaterdagen zijn bezorgdagen.

Deadstock Sneaker Market in Nijmegen (2018)

Deadstock Sneaker Market in Nijmegen (2018)

De eerste editie van de veelbelovende sneakerbeurs Deadstock Sneaker Market is op zaterdag 27 oktober 2018 in Nijmegen (Nederland, Gelderland).

Het is tegelijkertijd ook een eerste keer dat er een sneakerbeurs wordt gehouden in Nijmegen en de rest van de provincie Gelderland. We verwachten een leuke beurs met een positieve sfeer. Ook verwachten we dat de beurs een juiste aantal publiek zal trekken.

Wat te doen?
Winkels, privé verkopers en merken zullen er producten verkopen: van exclusieve en dure exemplaren tot simpele sneakers met een hoge korting. Verder is er een beperkte keuze aan kleding, waarvan een deel vintage kleding is. Ook verwachten we dat er een DJ is.

Sneakerpaleis op het event
Wij houden onze sneaker sale op de beurs. Sneakers waarvan de kortingen hoog kunnen oplopen worden er aangeboden met een grote aanbod aan Nike Air Max 90 en Nike Air Max 1.

Betalingen
De meeste verkopers accepteren alleen cash betalingen, dus wees voorbereid. Een kleine aantal verkopers accepteren PayPal. Bij de verkoopruimte van Sneakerpaleis kunt u betalen met iDEAL (ABN en Rabo readers zijn aanwezig), via PayPal of met een cash betaling.

Tickets
Tickets kosten in de voorverkoop 7,50 euro per persoon (0,79 euro servicekosten en minimaal 0,35 euro transactiekosten). De tickets kunt u zelfs betalen met Bitcoin!

Datum en tijd
Zaterdag 27 oktober van 12.00 uur tot 19.00 uur.

Adres/locatie
Cultuurspinnerij De Vasim Nijmegen
Winselingseweg  41
6541 AH Nijmegen

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »