https://www.sneakerpaleis.nl/nl/blogs/blog/deadstock-sneaker-market-2019-eindhoven/

  • Doordeweeks voor 13.00 uur besteld = volgende dag bezorgd
  • Geen verzendkosten binnen Nederland en naar België
  • De beste merken en modellen!
  • |
  • |
  • Registreren

Deadstock Sneaker Market 2019 Eindhoven

Deadstock Sneaker Market 2019 Eindhoven

Na vorige jaar een zeer succesvolle sneakerbeurs in Nijmegen gehad te hebben is het dit jaar tijd voor een nieuwe stad, namelijk Eindhoven.

Verschillende verkopers uit Nederland en het buitenland komen er producten verkopen. Webshops, winkels, privé verkopers (resellers) en liefhebbers die de eigen collectie verkopen. Van exclusieve sneakers tot goedkope sale items. Het wordt een groot spektakel! De DJ is ook aanwezig! Zoek je (gebruikte) vintage sportkleding? Dan zou je dit event niet moeten missen. Verder zijn de sneakerkunstenaars ook actief en de sneaker customizers ook. De laatste kleurt de schoenen in naar uw keuze. Zoek je nog goede schoonmaakartikelen voor je sneakers? Kom dan ook eens even langs. De nodige tips en uitleg voor het schoonmaken kunt u bij de verkopers van de schoonmaakartikelen krijgen. Verder wordt het mogelijk om je sneakers tegen betaling te koop aan te bieden. De geldende regels daarvoor kunt u opvragen bij Deadstock Sneaker Market.

Datum en tijd
22 april 2019 (maandag Tweede Paasdag).
Van 12.00 uur tot 18.00 uur.

Adres
Klokgebouw
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven
Nederland

Entree/tickets
Entree is betaald. Tegen een hogere betaling kunt al om 11.00 uur naar binnen. De tickets zijn online verkrijgbaar. Bekijk daarvoor de website van de sneaker evenement.

Tips
Houdt er rekening mee dat er bij aanvang een lange rij kan staan. We verwachten dat na 14.00 uur er geen rij meer zal staan. Neem verder genoeg cash geld mee, want niet alle verkopers accepteren iDEAL betalingen, overboekingen en/of PayPal transacties.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden

Keurmerken

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Socialmedia

© Copyright 2019 Sneakerpaleis - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »